bgpromocode.com
Начална За нас

За нас

bgpromocode.com е сайт, който събира различни купони, кампании и информация за продажби от различни онлайн магазини. В допълнение към информацията за безплатна доставка и отворени купони, публикувани на официалния уебсайт на магазина, ние също така предоставяме ценна информация като купони, предоставени от магазина. Моля, вземете купоните и информацията за продажба на този сайт и любимите си магазини.
bgpromocode.com има философията на „клиентът на първо място“, винаги се вслушва в „гласа на клиента“ и за да отговори на различни нужди, популярни купони, информация за безплатна доставка и информация за ограничено време за продажба от голямо разнообразие от онлайн магазини и т.н. Получава се и се доставя на всеки. Желанието на управленския персонал е всеки да може да получи страхотни купони и информация за разпродажби на този сайт и да се наслади на пазаруване в любимите си магазини.
Освен това оперативният персонал на bgpromocode.com проверява всеки ден, за да гарантира точността и валидността на информацията за отстъпки и кодовете за купони, и се стреми да предоставя възможно най-точна информация. Всички кодове на купони и информация за отстъпки, обобщени на този сайт, се публикуват след проверка от управленския персонал. Моля, използвайте различна информация за купони.

bgpromocode.com използва бисквитки, за да гарантира, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия сайт. Ако продължите, bgpromocode.com приема, че сте съгласни с нашата Политика за бисквитки. Прочетете още