bgpromocode.com
Начална Магазини Amazon Код За Отстъпка

Amazon Код За Отстъпка & Ваучер За Отстъпка Ноември 2022

bgpromocode.com предлага Amazon Промо Код и Ваучер За Отстъпка за вашето онлайн пазаруване в amazon.com. Просто прегледайте нашия актуален списък на Amazon Купон и Отстъпка за незабавни спестявания.

Не пропускайте нито една онлайн промоция

Абонирайте се за бюлетина ни и първи ще получавате ексклузивни кодове за отстъпки

  • всичко
  • Сделка

РЕКЛАМА

Приложете всички кодове на Amazon при плащане с едно кликване.

Доверява се на 2 000 000+ потребители

Проверен

  • $99,99 за функциите на ножа и предимствата включват

    валидност до 18-12-22

ЧЗВ за Amazon

Как да получа отстъпка за Amazon?

Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашата карта American Express, регистрирана за награди за членство, с вашия акаунт Amazon. Можете да осребрите наличните точки за награди за членове всеки път, когато направите покупка от Amazon. Използвайте толкова или толкова малко бонус точки за членове, колкото е необходимо. Можете да използвате наградни точки за членове, за да платите всички или част от таксите за поръчка във вашата картова сметка.

Каква е политиката за връщане на Amazon?

Amazon и повечето продавачи на техния уебсайт предоставят услуги за връщане в рамките на 30 дни след получаване на пратката. В някои случаи връщането ви е безплатно. Ако върнете продукта, като използвате етикета за връщане, предоставен от центъра за връщане и причината за връщането не е тяхна вина, таксата за връщане ще бъде удържана от възстановяването на сумата.

Какви методи на плащане са налични за поръчката ми Amazon?

Amazon приема множество начини на плащане, включително кредитни и дебитни карти. Можете да използвате следните методи на плащане: Visa (включително Amazon Rewards Visa Signature Card), Amazon Store Card, Amazon Secure Card, MasterCard/European Card, Discovery Network, American Express, Diner's Club (само адреси за фактуриране в САЩ), JCB, Ню Йорк Градска търговска камара, Xingxing, China UnionPay (само за кредитни карти), Visa, MasterCard или American Express предплатена кредитна карта или карта за подарък. Можете да добавите чисто нова карта за плащане или да промените съществуващите си данни за плащане във вашия Amazon Wallet, без да правите поръчка.

Amazon продава ли карти за подарък?

Да, можете да поръчате имейли, текстови съобщения, да отпечатате у дома, по всяко време, да презаредите или да изпратите карти за подарък на Amazon. Можете да създадете до 400 имейла и да отпечатате карти за подаръци у дома със същата поръчка, но всеки клиент може да закупи карти за подарък от този уебсайт и свързаните с него уебсайтове за един ден с лимит от 10 000 щатски долара. Когато изберете „Еднодневна доставка“ при плащане, физическите карти за подарък (с изключение на карти за подарък по всяко време) на този уебсайт могат да се възползват от безплатна еднодневна услуга за доставка.

Може да харесате и тези купони

НАМЕРЕНИ КУПОНИ!

средни спестявания: 32,80€

Coupert може да тества и прилага всички купони с едно кликване.

Относно Amazon

Amazon следва четири принципа: първо клиентът, вместо да се фокусира върху конкурентите, страст към изобретенията, ангажираност към оперативни постижения и дългосрочно мислене. Amazon се стреми да бъде най-ориентираната към клиентите компания на планетата, най-добрият работодател на планетата и най-безопасното място за работа на планетата. Въпреки че бизнесът им продължава да се развива през годините, това, което остава непроменено, е желанието на клиента за по-ниски цени, по-добър избор и удобни услуги. Днес купувачите на Amazon могат да намерят това, което искат онлайн и лично. От доставянето на пресни продукти до прага им до продуцирането и разпространението на филми и музика, те винаги търсят нови начини да зарадват своите клиенти.
Оценете
3.7 / 247 рейтинг

Изпратете купон за Amazon

Amazon Статистика

Обща сума 1
Ваучери за отстъпки 0
Oфертите 1
Макс отстъпка 15%
Последна актуализация Ноември 2022

Amazon Най-добрите кодове

  • $99,99 за функциите на ножа и предимствата включват